Zobacz prawdziwe historie leczenia naszych Pacjentów i koniecznie zajrzyj na nasz kanał na You Tube. Pod filmami znajdziesz więcej opinii naszych Pacjentów.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dental Corner Sp. z o.o.

4,4 111 reviews

  • Avatar Marcin Rachtan ★★★★★ 3 weeks ago
    Dental Corner to miejsce, dzięki któremu mój (olbrzymi) strach przed leczeniem zębów odszedł w niepamięć. Przesympatyczne … More i bardzo kompetentne Panie rejestratorki, pełne empatii. Lekarze i asystenci pełni profesjonalizmu. Szczególnie mogę wspomnieć o doktor Oksanie i asystentce Anastazji, których wiedza i umiejętności są na najwyższym poziomie. Pani doktor Oksana dokładnie opowiada o tym, co będzie robić. Leczenie zupełnie bezbólowe. Dziękuję za ostatnią wizytę i czekam z niecierpliwością na kolejną. Polecam wszystkim osobom, które mierzą się ze strachem przed wizytą u dentysty. Doktor Oksana i cały zespół Dental Corner zmieni to o 180°. Pozdrawiam serdecznie!
  • Avatar Agata C ★★★★★ 5 months ago
    Najlepsza obsluga dentystyczna jaka znam. Polecam wszystkim bo warto zainwestowac w dobrego dentyste i nie kazdemu mozna … More zaufac. Niestety mam doswiadczenie w innych gabinetach, i wniosek jest tylko jeden, ze jak sie robi zeby to trzeba miec kogos profesjonalnego. Ostatnio naprawili mi wszystkie zeby pan doktor Konrad Kusmierek i pani doktor Oksana Szegda! Jestem super zadowolona, mam nadzieje ze dlugo nie zasiade na fotelu:) ale wszystkim polecam.
  • Avatar mirek nowak ★★★★★ a year ago
    Bardzo polecam klinikę Dental Corner. W moim odczuciu plusy zaczynają się już od pierwszego kontaktu tj. umawiania wizyt … More i organizowania planu leczenia. Przez cały okres leczenia w Dental Cornes Panie z recepcji służyły pomocą i starały się odpowiedzieć na moje potrzeby - przyjeżdżałem na wizyty zza granicy więc szczególnie w dobie koronawirusa pojawiały się z mojej strony trudności z wizytami ale spotkałem się z wyrozumiałością, elastycznością i pomocą w dopasowaniu nowych terminów wizyt.
    Lekarze, z którymi spotkałem się w Dental Corner to profesjonaliści z indywidualnym podejściem do pacjenta - nawet tego wymagającego.
    Kilkanaście wizyt u dr Wojszwiłło - czułem, że mimo niełatwego leczenia jestem w dobrych rękach specjalisty o odpowiednich kompetencjach. Po wizytach nigdy nie czułem dyskomfortu i miałem poczucie, ze wszystko przebiegło zgodnie z planem. Druga połowa mojego leczenia to wizyty u dr Agnieszki Prządo-Młyńskiej, lekarza niesamowicie zaangażowanego i precyzyjnego w swojej specjalizacji, zależało jej aby wykonać swoją prace jak najlepiej oraz na satysfakcji i zadowoleniu pacjenta.
    W moim odczuciu moje potrzeby zostały zrealizowane w 100% a to wszystko w miłej i profesjonalnej atmosferze wśród kompetentnych specjalistów.
  • Avatar Darek A ★★★★★ 3 months ago
    Pani Oksana Szegda bardzo szybko i sprawnie sprawdziła mi zęby po czym naprawiła uszkodzonego ząbka 🙂 pani asystentka … More też bardzo miła - polecam

Dental Corner Centrum Implantologii i Ortodoncji
Dental Corner -zdrowo się uśmiecham
4.9
Based on 28 reviews
powered by Facebook
Aleksandra Madajczak
Aleksandra Madajczak
2022-08-09T10:11:47+0000
POLECAM z pewnością, moim najbliższym i znajomym zawsze! Jestem pacjentką kliniki, profesjonalnie w każdej... dziedzinie. Kontakt z lekarzem 24godz na dobę I w nagłych przypadkach traktowani jesteśmy poważnie. DZIĘKUJĘ ❤read more
Kinga Strama
Kinga Strama
2021-12-28T18:12:19+0000
Bardzo polecam i dziękuję calej obsłudze, lekarza oraz dla pana anastezjologa. Córka strasznie bała sie dentysty, ale... dzieki podejściu jakie ma pan Piotr Bąk na pewno wrocimy cała rodzina. Jeszcze raz Dziekujemyread more
Anna Przysucha
Anna Przysucha
2020-11-04T09:44:25+0000
Byłam z synkiem u Pani Ani. Super podejście. Pełny profesjonalizm. To było już 3 podejście do stomatologa u mojego 5... letniego synka i żaden wcześniej lekarz nie dał rady nic zrobić. Ciesze się że trafiłam do tej kliniki i wkoncu czuję że moje dziecko nie będzie miało traumy na całe lata do dentysty.read more
Slawek Mierzwa
Slawek Mierzwa
2020-08-11T20:53:41+0000
Jestem bardzo zadowolony z wizyt w Dental Corner. Podczas wizyt czuję się swobodnie i bezpiecznie dzięki profesjonalnej... obsłudze i leczeniu kolejnych ubytków bez potrzeby stosowania znieczulenia za sprawą fachowości i wybitnej dokładności Pani stomatolog Mai😁 Dziękuję i oby tak dalej...read more
Katarzyna Dudek
Katarzyna Dudek
2020-07-28T09:47:40+0000
Nie polecam! Jak przyszłam tak wyszłam z bólem zęba. Nie udzielono mi pomocy. Gdy spytałam czy zostanie mi zrobiony ząb... usłyszałam, że nie ma już czasu. Apropo Pani, która się mną zajmowała chyba sama nie wiedziała po co tam jest. Nie potrafiła ani rozmawiać ani przekazywać informacji. Była zagubiona i chyba przestraszona. Nie czegoś takiego oczekiwałam. Nie wrócę tam. A za wizytę oczywiście zapłacić musiałam.read more
Beata Beata
Beata Beata
2020-07-08T21:18:51+0000
Panicznie bałam się dentysty lecz bardzo miła atmosfera jaka panuje w Dental Corner sprawiła, iż przyjeżdżam tam z... uśmiechem na twarzy. Już po dwóch wizytach efekty leczenia przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego. W Dental Corner spełniają się marzenia o pięknym uśmiechu!!!read more
Ostrowska Edyta
Ostrowska Edyta
2019-09-17T11:58:00+0000
Jestem pacjentką tej kliniki stomatologicznej, muszę przyznać że jak żyje 41 lat, nie spotkałam się z tak... profesjonalnym i ciepłym podejściem do pacjenta,ja jeżdżę z Warszawy 360km na wizyty i mimo tego że daleko to nie jest problem lepszej stomatologi i lekarzy nie znajdę! w skali od 1% do 100% Moja ocena jest 110%😉 polecam wszystkim, pozdrawiam serdecznie Edyta Ostrowska.read more
Gosia GR
Gosia GR
2017-01-17T15:06:14+0000
Dominik Sobolewski
Dominik Sobolewski
2017-12-18T13:43:36+0000
W dobie marketingowego przerostu formy nad treścią, ta klinika jest zjawiskowym wyjątkiem. Wszystko tu jest na miejscu.... Od szczerego uśmiechu w recepcji na wejściu, do ostatniego (i co ważne, bezbolesnego!) szlifu na fotelu dentystycznym. Prawdziwy fach w ręku to jedno. Drugie (nie mniej ważne, a może nawet ważniejsze?) to, że z tymi ludźmi da się po prostu normalnie porozmawiać i wszystkiego dowiedzieć. I jak za dobre usługi trzeba swoje zapłacić, to natomiast serdeczność i ludzkie ciepło dostajemy tutaj w gratisie. Życie jest za krótkie by się nie uśmiechać. Więcej niż polecam.read more
Karolina Kaczorowska
Karolina Kaczorowska
2018-04-05T20:39:46+0000
Renata Czapska-Zawodna
Renata Czapska-Zawodna
2017-09-20T20:42:18+0000
Rewelacja! Świetni specjaliści dla dzieci i dorosłych. Wiem, bo sprawdziłam na sobie i dzieciach.
Aleksandra Knapik
Aleksandra Knapik
2017-07-21T20:04:05+0000
Marta Natks
Marta Natks
2017-07-19T23:38:49+0000
Monika Hartleben
Monika Hartleben
2017-06-07T14:46:53+0000
Julita Słomian
Julita Słomian
2017-03-14T15:33:52+0000
Anja Piotrowska
Anja Piotrowska
2017-02-03T14:26:37+0000
Małgorzata Aleksander-Mikłosz
Małgorzata Aleksander-Mikłosz
2016-11-21T12:20:11+0000
Uwielbiam ...cala nasza rodzina wyleczyla się z fobii stomatologicznej� polecam za profesjonalizm i podejscie
Anna Kardela
Anna Kardela
2016-11-08T21:27:28+0000
Katarzyna Hylińska
Katarzyna Hylińska
2016-11-07T18:10:44+0000
Polecam dr Joanna Lenart - pełen profesjonalizm i bardzo przyjemna atmosfera. Wypełnienia niczym nie różnią się od... naturalnych zębów. Pani dr bardzo fajnie tłumaczy na czym będzie polegało leczenie. Gorąco polecamread more
Krystyna Komsta
Krystyna Komsta
2016-09-18T12:21:16+0000
Podróż za jeden uśmiech...zdrowy i piękny! Czy warto jeździć do stomatologa 170 km? Warto! Jeśli jest nim dr Łukasz... Wojszwiłło ze swoją załogą. Jestem tzw. trudnym przypadkiem i wielu stomatologów wcześniej odwiedziłam zanim trafiłam do Dental Corner. Dopiero tutaj poczułam ,że jestem we właściwym miejscu i czuję się bezpiecznie... na ulicy Bezpiecznej :). Kiedy weszłam tam pierwszy raz , zostałam przywitana pięknym uśmiechem p. Celiny z rejestracji. Wrażenie robi wystrój, nowoczesny w limonkowym kolorze:) Ale, to nie wystrój, który robi wrażenie , jest najważniejszy dla pacjenta ,tylko sprzęt diagnostyczny , jakim dysponuje Dental Corner. Mój przypadek jest na tyle skomplikowany,że kompleksowe badania w jednym miejscu , mają dla mnie ogromne znaczenie.Jednak ,nie uśmiechy, nie limonkowy kolor i sprzęt jest najważniejszy , bo to tylko didaskalia:) Najważniejsi są lekarze!!! Dr Łukasz Wojszwiłlo, szef Dental Corner , który podjął się mojego leczenia, jest bardzo profesjonalnym stomatologiem, lekarzem o wszechstronnych umiejętnościach. Dla mnie jest świetnym implantologiem i specjalistą w zakresie okluzyjnych dolegliwości czyli u mnie zgryzu:). W tym miejscu jeszcze raz chcę Doktorowi Łukaszowi Wojszwiłło podziękować za dotychczasowe działania.:) Już pięknie się uśmiecham do Pana i całej załogi . Nadal jednak będę do Was przemierzała 170 km autostradą A4 🙂 Warto! Naprawdę warto! Pozdrawiam!read more
Małgosia Mutka
Małgosia Mutka
2016-01-21T19:30:59+0000
Serdecznie polecam. Doktor Goszczyńska oraz Panie asystentki (Pani Agata i Pani Ewa) stanowią super zespół, z którym... nawet leczenie kanałowe nie jest straszne. Zawsze panuje miła atmosfera, a gdy podczas dłuższych zabiegów zrobi się chłodno Panie przykrywają cieplutkim kocem.read more
Gosia Evison
Gosia Evison
2015-10-18T11:07:06+0000
I have nothing but praise for the treatment I received in Dental Corner in Wroclaw. First thing, I would like to say I... am thrilled with the work that Dr Lukasz Wojszwillo and Dr Piotr Bak undertook. I now have the implants I needed, after having what I think was an excellent and high standard dental treatment with full, detailed explanation provide. I was treated throughout with great courtesy, and gentleness and the quality was perfect. I would highly recommend the clinic to anyone as it is the most modern dental practices I have ever visited. It was worth the journey from London to Wroclaw. Swietni specjalisci, wykonujacy swoja prace perfekcyjnie. Przemila atosfera i obsluga.read more
Katka Sz
Katka Sz
2015-09-24T19:03:40+0000
Piotr Ludwik Konarski
Piotr Ludwik Konarski
2015-02-27T20:18:03+0000
Polecam 🙂
Kamila Urbańska
Kamila Urbańska
2015-01-13T12:24:32+0000
Zapraszam serdecznie do Dental Corner,obsługa bardzo miła i fachowa! Tylko leczyć zęby i to z uśmiechem na twarzy;)
Marta Zatorska
Marta Zatorska
2014-12-05T16:14:20+0000
Kamila Cichy-Stala
Kamila Cichy-Stala
2014-12-02T13:46:57+0000
Polecam
Katarzyna Mroz
Katarzyna Mroz
2014-08-12T17:06:43+0000
specjaliści w każdym calu czyli piękny uśmiech dzięki ich wiedzy, umiejętnościom, doświadczeniu i podejściu do tematu... 🙂 polecam z całego serca 🙂read more
Next Reviews