Zobacz prawdziwe historie leczenia naszych Pacjentów i koniecznie zajrzyj na nasz kanał na You Tube.

Dental Corner - Centrum Implantologi i Protetyki

4,2 77 reviews

  • Avatar Anita Ka Wu ★★★★★ a month ago
    To druga placówka w jakiej mieliśmy okazję być z 2.5 letnim dzieckiem i już wiem że jeśli wracać to tylko tam. Wszystkie … More nasze wątpliwości zostały rozwiane, dziecko było o wiele mniej przerażone niż w poprzednim miejscu w jakim byliśmy. Zdziwiłam się że zapłaciliśmy tak mało za spędzony czas i wizytę. Szczerze polecam !
  • Avatar Grzegorz Łuszczek ★★★★★ 3 months ago
    Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Ceny są znane od początku, więc nie ma zdziwienia po zabiegu.
    Terminy wizyt nie
    … More są odległe, co jest niewątpliwie plusem.
  • Avatar Monika Paka ★★★★★ 4 months ago
    Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z leczenia u dr Goszczyńskiej, która jest świetnym lekarzem i wspaniałym człowiekiem. … More Jednak na słowa uznania zasługuje cały personel, który jest bardzo sympatyczny. Klinika zasługuje na wielkie pochwały. My polecamy wszystkim znajomym.
  • Avatar Danuta Pawlak ★★★★★ 4 months ago
    Miałam styczność z wieloma gabinetami, ale żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak Dental Corner. Wysoka jakość … More usług i znakomite podejście do pacjenta. Pozdrawiam cały personel.

Dental Corner Centrum Implantologii i Ortodoncji
Dental Corner -zdrowo się uśmiecham
5.0
Based on 28 reviews
powered by Facebook
Anna Przysucha
Anna Przysucha
2020-11-04T09:44:25+0000
Byłam z synkiem u Pani Ani. Super podejście. Pełny profesjonalizm. To było już 3 podejście do stomatologa u mojego 5... letniego synka i żaden wcześniej lekarz nie dał rady nic zrobić. Ciesze się że trafiłam do tej kliniki i wkoncu czuję że moje dziecko nie będzie miało traumy na całe lata do dentysty.read more
Slawek Mierzwa
Slawek Mierzwa
2020-08-11T20:53:41+0000
Jestem bardzo zadowolony z wizyt w Dental Corner. Podczas wizyt czuję się swobodnie i bezpiecznie dzięki profesjonalnej... obsłudze i leczeniu kolejnych ubytków bez potrzeby stosowania znieczulenia za sprawą fachowości i wybitnej dokładności Pani stomatolog Mai😁 Dziękuję i oby tak dalej...read more
Katarzyna Dudek
Katarzyna Dudek
2020-07-28T09:47:40+0000
Nie polecam! Jak przyszłam tak wyszłam z bólem zęba. Nie udzielono mi pomocy. Gdy spytałam czy zostanie mi zrobiony ząb... usłyszałam, że nie ma już czasu. Apropo Pani, która się mną zajmowała chyba sama nie wiedziała po co tam jest. Nie potrafiła ani rozmawiać ani przekazywać informacji. Była zagubiona i chyba przestraszona. Nie czegoś takiego oczekiwałam. Nie wrócę tam. A za wizytę oczywiście zapłacić musiałam.read more
Beata Michał
Beata Michał
2020-07-08T21:18:51+0000
Panicznie bałam się dentysty lecz bardzo miła atmosfera jaka panuje w Dental Corner sprawiła, iż przyjeżdżam tam z... uśmiechem na twarzy. Już po dwóch wizytach efekty leczenia przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego. W Dental Corner spełniają się marzenia o pięknym uśmiechu!!!read more
Ewa Druszcz
Ewa Druszcz
2019-11-07T04:43:44+0000
dramat! porażka! pani doktor naprawia zęby, ale tylko na jedną dobę..pozniej wszystko się rozsypuje. beznadzieje! nie... polecam!!!read more
Ostrowska Edyta
Ostrowska Edyta
2019-09-17T11:58:00+0000
Jestem pacjentką tej kliniki stomatologicznej, muszę przyznać że jak żyje 41 lat, nie spotkałam się z tak... profesjonalnym i ciepłym podejściem do pacjenta,ja jeżdżę z Warszawy 360km na wizyty i mimo tego że daleko to nie jest problem lepszej stomatologi i lekarzy nie znajdę! w skali od 1% do 100% Moja ocena jest 110%😉 polecam wszystkim, pozdrawiam serdecznie Edyta Ostrowska.read more
Karol Mazur
Karol Mazur
2019-05-14T19:53:41+0000
Czytam i czytam opinie nt. kliniki Dental Corner, czytam i te w ojczystym języku i te po angielsku i rzeczywiście jest... tak, że wszystko tutaj jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie od wejścia i pierwszego kontaktu w recepcji po zejście z fotela w gabinecie. Powiem tak...jeszcze nie byłem w tak dobrze zorganizowanej i przygotowanej pod każdym względem klinice stomatologicznej, Centrum Implantologii i Ortodoncji to, w którym jest mi dane się leczyć to najlepsza placówka tego rodzaju jaka dotychczas mogła mi się trafić... Szczerze nie tylko polecam, ale także zachęcam osobiście do korzystania usług tej kliniki 🙂read more
Gosia GR
Gosia GR
2017-01-17T15:06:14+0000
Dominik Sobolewski
Dominik Sobolewski
2017-12-18T13:43:36+0000
W dobie marketingowego przerostu formy nad treścią, ta klinika jest zjawiskowym wyjątkiem. Wszystko tu jest na miejscu.... Od szczerego uśmiechu w recepcji na wejściu, do ostatniego (i co ważne, bezbolesnego!) szlifu na fotelu dentystycznym. Prawdziwy fach w ręku to jedno. Drugie (nie mniej ważne, a może nawet ważniejsze?) to, że z tymi ludźmi da się po prostu normalnie porozmawiać i wszystkiego dowiedzieć. I jak za dobre usługi trzeba swoje zapłacić, to natomiast serdeczność i ludzkie ciepło dostajemy tutaj w gratisie. Życie jest za krótkie by się nie uśmiechać. Więcej niż polecam.read more
Karolina Kaczorowska
Karolina Kaczorowska
2018-04-05T20:39:46+0000
Renata Czapska-Zawodna
Renata Czapska-Zawodna
2017-09-20T20:42:18+0000
Rewelacja! Świetni specjaliści dla dzieci i dorosłych. Wiem, bo sprawdziłam na sobie i dzieciach.
Aleksandra Knapik
Aleksandra Knapik
2017-07-21T20:04:05+0000
Marta Natks
Marta Natks
2017-07-19T23:38:49+0000
Monika Hartleben
Monika Hartleben
2017-06-07T14:46:53+0000
Julita Słomian
Julita Słomian
2017-03-14T15:33:52+0000
Anja Piotrowska
Anja Piotrowska
2017-02-03T14:26:37+0000
Małgorzata Aleksander-Mikłosz
Małgorzata Aleksander-Mikłosz
2016-11-21T12:20:11+0000
Uwielbiam ...cala nasza rodzina wyleczyla się z fobii stomatologicznej� polecam za profesjonalizm i podejscie
Anna Kardela
Anna Kardela
2016-11-08T21:27:28+0000
Katarzyna Hylińska
Katarzyna Hylińska
2016-11-07T18:10:44+0000
Polecam dr Joanna Lenart - pełen profesjonalizm i bardzo przyjemna atmosfera. Wypełnienia niczym nie różnią się od... naturalnych zębów. Pani dr bardzo fajnie tłumaczy na czym będzie polegało leczenie. Gorąco polecamread more
Krystyna Komsta
Krystyna Komsta
2016-09-18T12:21:16+0000
Podróż za jeden uśmiech...zdrowy i piękny! Czy warto jeździć do stomatologa 170 km? Warto! Jeśli jest nim dr Łukasz... Wojszwiłło ze swoją załogą. Jestem tzw. trudnym przypadkiem i wielu stomatologów wcześniej odwiedziłam zanim trafiłam do Dental Corner. Dopiero tutaj poczułam ,że jestem we właściwym miejscu i czuję się bezpiecznie... na ulicy Bezpiecznej :). Kiedy weszłam tam pierwszy raz , zostałam przywitana pięknym uśmiechem p. Celiny z rejestracji. Wrażenie robi wystrój, nowoczesny w limonkowym kolorze:) Ale, to nie wystrój, który robi wrażenie , jest najważniejszy dla pacjenta ,tylko sprzęt diagnostyczny , jakim dysponuje Dental Corner. Mój przypadek jest na tyle skomplikowany,że kompleksowe badania w jednym miejscu , mają dla mnie ogromne znaczenie.Jednak ,nie uśmiechy, nie limonkowy kolor i sprzęt jest najważniejszy , bo to tylko didaskalia:) Najważniejsi są lekarze!!! Dr Łukasz Wojszwiłlo, szef Dental Corner , który podjął się mojego leczenia, jest bardzo profesjonalnym stomatologiem, lekarzem o wszechstronnych umiejętnościach. Dla mnie jest świetnym implantologiem i specjalistą w zakresie okluzyjnych dolegliwości czyli u mnie zgryzu:). W tym miejscu jeszcze raz chcę Doktorowi Łukaszowi Wojszwiłło podziękować za dotychczasowe działania.:) Już pięknie się uśmiecham do Pana i całej załogi . Nadal jednak będę do Was przemierzała 170 km autostradą A4 🙂 Warto! Naprawdę warto! Pozdrawiam!read more
Monika Woźny
Monika Woźny
2016-06-03T07:15:35+0000
Małgosia Mutka
Małgosia Mutka
2016-01-21T19:30:59+0000
Serdecznie polecam. Doktor Goszczyńska oraz Panie asystentki (Pani Agata i Pani Ewa) stanowią super zespół, z którym... nawet leczenie kanałowe nie jest straszne. Zawsze panuje miła atmosfera, a gdy podczas dłuższych zabiegów zrobi się chłodno Panie przykrywają cieplutkim kocem.read more
Gosia Evison
Gosia Evison
2015-10-18T11:07:06+0000
I have nothing but praise for the treatment I received in Dental Corner in Wroclaw. First thing, I would like to say I... am thrilled with the work that Dr Lukasz Wojszwillo and Dr Piotr Bak undertook. I now have the implants I needed, after having what I think was an excellent and high standard dental treatment with full, detailed explanation provide. I was treated throughout with great courtesy, and gentleness and the quality was perfect. I would highly recommend the clinic to anyone as it is the most modern dental practices I have ever visited. It was worth the journey from London to Wroclaw. Swietni specjalisci, wykonujacy swoja prace perfekcyjnie. Przemila atosfera i obsluga.read more
Katka Sz
Katka Sz
2015-09-24T19:03:40+0000
Stephen Nicholas
Stephen Nicholas
2015-07-17T10:25:21+0000
I first saw Dr Wojszwiłło in 2011 and it was obvious that I needed to seriously consider the future of my dental... health which was in a really bad condition. He explained clearly with great patience a variety of courses of treatment available. I also consulted a number of dentists in London but I was really impressed with Dr Wojszwiłło. Since then I have been having a course of treatment for a large number of implants. I feel very fortunate to be a patient of Dr Wojszwiłło who is an exceptional professional. He has treated me with a great deal of respect and patience and has always explained clearly what my treatment will consist of and what to expect of the results. I have felt through every stage of surgery that I am in good hands and for me to agree to three and a half hours of dental surgery in one session under local anaesthetic means I absolutely trust the man and believe in his ability. I am really happy with the results of his work: the implants look great and I can eat as if I had never needed treatment. All the staff at Dental Corner has a really professional, kind and warm nature. I have found the dentist for me and I will continue to see him exclusively. I completely and wholeheartedly recommend Dr Wojszwiłło to anyone who cares about their dental health.read more
Piotr Ludwik Konarski
Piotr Ludwik Konarski
2015-02-27T20:18:03+0000
Polecam 🙂
Magda Kmieć-Matuszczak
Magda Kmieć-Matuszczak
2015-02-01T17:56:54+0000
Kamila Urbańska
Kamila Urbańska
2015-01-13T12:24:32+0000
Zapraszam serdecznie do Dental Corner,obsługa bardzo miła i fachowa! Tylko leczyć zęby i to z uśmiechem na twarzy;)
Marta Zatorska
Marta Zatorska
2014-12-05T16:14:20+0000
Kamila Cichy-Stala
Kamila Cichy-Stala
2014-12-02T13:46:57+0000
Polecam
Katarzyna Mroz
Katarzyna Mroz
2014-08-12T17:06:43+0000
specjaliści w każdym calu czyli piękny uśmiech dzięki ich wiedzy, umiejętnościom, doświadczeniu i podejściu do tematu... 🙂 polecam z całego serca 🙂read more
Next Reviews